Zingen goed voor hart en longen

Wist u dat zingen goed is voor hart en longen? Dat het juiste gebruik van de ademhaling daarvoor een goede therapie is en dat u dit wekelijks kunt oefenen bij ons koor dat sinds 1 januari jl. onder leiding staat van de jonge- en energieke dirigent Bert van de Wetering. Als onder meer zangleraar zegt hij:
“Het stromen van de adem, gekoppeld aan je klank krijgt veel aandacht. Houding en fysieke bewustwording zijn hierbij van belang. Iedereen die graag wil zingen en zijn of haar zangtalent wil ontwikkelen is van harte welkom; jong en oud, beginners en gevorderden.”

Het Chr. Mannenkoor DEV hervat woensdag 27 augustus haar repetities en gaat werken naar het jubileumjaar 2015 waarin het koor 80 jaar hoopt te bestaan. O.a. staat er een groot jubileumconcert gepland op zaterdag 7 maart in De Open Poort maar voorafgaande eerst het inmiddels bekende kerstconcert op 22 december a.s.
DEV is een vereniging met ruim 70 leden en hecht grote waarde aan een goede sfeer waarbij naast geducht repeteren ruimte is voor ontspanning. De doelstelling blijft echter ‘de naam van God groot maken in ons lied’. Bij DEV tel je mee en blijf je jong ook al klimmen de jaren. Er heerst gelukkig een goede- en grote sociale betrokkenheid.

Het programma dat DEV zingt omvat vanzelfsprekend het Nederlandstalig geestelijk lied maar ook prachtige gospels, originele mannenkoorwerken zowel van de klassieke meesters alsook hedendaagse composities.

Kom geheel vrijblijvend kennismaken met ons koor dat repeteert op elke woensdagavond in het eigen verenigingsgebouw ‘De Notenhof’ aan de Sparrenlaan 3a. van kwart vóór acht tot kwart vóór tien. Voor méér informatie zie onze site www.devhattem.nl of bel met 038 4442419 / 4441990

« terug naar overzicht