Zing mee met Kerst met DEV

PERSBERICHT

“ZING MEE MET KERST” MET DEV

Het Chr. Mannenkoor DEV te Hattem o.l.v. haar enthousiaste en vakbekwame dirigent Bert Duijst organiseert de komende weken ‘open repetities’ met als doel het ledenbestand uit te breiden. DEV staat bekend als een koor met een goede sfeer en fijne sociale kontakten maar ook om haar koorkwaliteiten. Om dit te ‘ proeven’ en geheel vrijblijvend kennis te komen maken dus deze ‘open repetities’.
Naast mannen uit Hattem heeft DEV ook een groot aantal leden uit de wijde regio die elke week weer met veel plezier naar de repetities komen. Onder meer uit Wezep, Wapenveld, Zwolle, Hasselt, Kampen en zelfs uit Apeldoorn.
Het koor is zich aan het voorbereiden op de activiteiten rond Kerst en dit is dus een mooie gelegenheid om de ‘open repetities’ te bezoeken en straks mee te kunnen zingen tijdens de Kerstoptredens. Daarna kan een beslissing genomen worden om wel of niet lid te worden.
Zingen is top-sport! Een gezonde ontspanning voor geest en lichaam! Kom daarom woensdagavond a.s. naar het repetitiegebouw De Notenhof aan de Sparrenlaan 3a te Hattem en wordt gastlid tot eind 2011.

De repetities worden gehouden van kwart vóór acht tot kwart vóó tien. Voor meer informatie zie de website www.devhattem.nl of bel 038 4441990 / 4442419/ 4443643

DEV geeft zaterdag 10 december haar medewerking aan een Kerstconcert in Zwolle-Zuid, woensdag 14 december organiseert het koor de jaarlijkse Kerstavond in de  Hof van Blom en maandag 19 december is het eigen Kerstconcert in de Open Poort met medewerking van de talentvolle organist/pianist Sander van den Houten uit Kampen en Anja Brons- fagot.

« terug naar overzicht