Zing mee met "D.E.V".

Woensdag 10 januari start het Chr. Mannenkoor ‘Door Eendracht Verbonden’ het nieuwe jaar met dirigent Edwin Velvis uit Stedum.

In het afgelopen jaar heeft het koor mooie concerten e.d.  kunnen geven zowel in Hattem als elders en hebben de leden hun ware verbondenheid getoond door een geweldige inzet. Tot drie keer toe werden concerten gegeven onder leiding van verschillende dirigenten. Het prachtige kerstconcert o.l.v. Herman Weelink  in een volle Open Poort ligt nog vers in het geheugen, maar ook het concert in Oudewater o.l.v. eredirigent Bert Duijst mocht er zijn.

En nu gaat dus Edwin Velvis het koor leiden! De verwachtingen bij het koor liggen hoog. Edwin Velvis (Groningen 1968) heeft zijn sporen inmiddels verdiend als zanger en dirigent. O.m. is hij dirigent van het Noorder Mannenkoor in Rijssen en diverse kamerkoren. Voor meer info www.edwinvelvis.nl .

DEV heeft op dit moment zo’n 70 actieve leden, voornamelijk uit Hattem maar ook uit de regio als Wapenveld, Wezep, Zwolle, Nieuwleusen en zelfs Apeldoorn. Gelukkig is er de laatste jaren weer een aanwas van mannen rond de veertig jaar!

Het koor wil graag groeien naar 80 leden. Dit is een goed moment om lid te worden!

Kom vrijblijvend gedurende 4 weken kennismaken met DEV en proef de goede sfeer in de vereniging die gekoppeld is aan de wens om met elkaar te proberen het beste uit de mannenkoorzang te halen. Het programma van het koor bestaat naast Nederlandstalige (geestelijk) werken ook het zingen uit de mooie oude literatuur en profane koorwerken.

Belangstellend? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie via 038 4442419 / 4441990 of een ander koorlid. Kijk ook op www.devhattem.nl

« terug naar overzicht