Start Chr. Mannenkoor D.E.V.

PERSBERICHT

START CHR.MANNENKOOR ‘D.E.V.’

Woensdag 6 september is het Chr. Mannenkoor ‘D.E.V.’ begonnen aan het nieuwe verenigingsseizoen. Er staan weer diverse optredens genoteerd. Om te beginnen het concert op zaterdag 7 oktober in de prachtige Grote- of St. Michaelskerk van het oude stadje Oudewater, samen met het bekende Chr. Reg. koor ‘New Voices’ o.l.v. André van Vliet.

Daarnaast het grote kerstconcert op maandag 18 december in De Open Poort waaraan mee zullen werken de organist Harm Hoeve en Erica Vogel op dwarsfluit. Erica won in 2014 en 2015 op jeugdige leeftijd het Nationaal Concours voor dwarsfluitisten. Inmiddels is zij een veel gevraagd soliste o.m. bij opnames van Nederland Zingt en werkt mee aan concerten van bekende koren in ons land.

Op weg naar Oudewater zal ere-dirigent Bert Duijst het koor leiden. Ondertussen is men druk bezig met het afwerken van de vele sollicitaties voor de invulling van het dirigentschap. Uit het hele land zijn meerdere sollicitaties gekomen en in oktober hoopt het koor een nieuwe dirigent te kunnen benoemen.

DEV doet een oproep om kennis te komen maken met het koor zowel aan nieuwe leden alsook aan oud-leden voor een hernieuwde kennismaking. Op dit ogenblik kent DEV ruim 70 leden en men wil graag het ledental stabiel houden.

Naast het werken aan kwaliteit is ook de kwantiteit belangrijk. Ontspanning, vriendschap en onderlinge betrokkenheid zijn belangrijke pijlers waar het koor op staat.

De repetities worden gehouden in het eigen verenigingsgebouw De Notenhof aan de Sparrenlaan 3a – Hattem op de woensdagavond van 19.45-21.45 u.

Kom vrijblijvend gedurende 4 weken de sfeer ‘proeven’!

Voor méér informatie: zie de website www.devhattem.nl of bel 038 4442419 - 4441990.

« terug naar overzicht