Open repetities Chr. Mannenkoor D.E.V

Woensdag 4 september a.s. start het Chr. Mannenkoor DEV in Hattem weer met de repetities. De hele maand september zijn het ‘open repetities’ en een goede gelegenheid om kennis te komen maken met het koor. De goede sfeer ‘proeven’ en onder meer de voorbereiding meemaken van het benefietconcert dat gegeven wordt op 21 september in Heemse.
Zingen is gezond, bewezen, voor hart- longen en bloedvaten! DEV is een koor waar jonger en ouder elkaar ontmoeten en stimuleren. De basis van het koor is met de van God gekregen stem, Zijn naam groot te maken.
Het repertoire van DEV bevat naast het geestelijk lied een schat aan oude- en hedendaagse koormuziek waaronder Negro spirituals, Byzantijnse- Latijnse- alsook profane koorwerken.

De Kerst- en Paasconcerten alsook het Voorjaarsconcert zijn elk jaar weer hoogtepunten. Daarnaast treedt het koor regelmatig plaatselijk op maar ook regionaal en landelijk. Elk jaar wordt geprobeerd een uitwisseling te organiseren met een ander koor in het land. Op zaterdag 29 maart 2014 werkt DEV mee aan een concert in Eemdijk.
Naast uiteraard het zingen staan de onderlinge sociale kontakten hoog in het vaandel.
Onder de immer bezielende leiding van dirigent Bert Duijst wordt wekelijks op woensdagavond gerepeteerd van 19.45 – 21.45 uur in het eigen verenigingsgebouw De Notenhof aan de Sparrenlaan 3a.

Kom geheel vrijblijvend 4 weken kennismaken met het koor om daarna te beslissen of u/jij wel of niet lid wilt worden.

‘ZING MEE MET DEV’

Voor méér informatie over DEV kunt u/jij de site raadplegen www.devhattem.nl of bellen naar 038-4441990  / 4442419.

 

 

« terug naar overzicht