Jubilarissen DEV gehuldigd 12-03-22

JUBILARISSEN D.E.V. GEHULDIGD

 Zaterdag 12 maart j.l. werd een zestal jubilarissen van het chr. mannenkoor D.E.V. gehuldigd tijdens de jaarvergadering in de ‘Notenhof’.

Er werd teruggeblikt op de afgelopen twee jaar waarin vanwege de Corona beperkingen geen optredens en concerten gegeven konden worden. Wel konden in deze periode een aantal online repetities gegeven worden onder leiding van dirigent Edwin Velvis. En na de laatste versoepelingen zijn de repetities weer in volle gang. Het eerste optreden staat gepland op zaterdag 16 maart voor de Paaszang in de Grote of Andreaskerk in Hattem.

Een aantal leden konden in het zonnetje worden gezet vanwege hun lidmaatschap van de vereniging.

Casper Wim Spannenberg kreeg een bronzen sculptuur als aandenken i.v.m. zijn 25 jarig lidmaatschap van DEV. Hans Poot kreeg ook een bronzen sculptuur als aandenken voor zijn 35 jarig lidmaatschap van DEV. Henk Doornink en Jan Tamboer kregen voor hun 50 jarig lidmaatschap van DEV ieder ook een bronzen sculptuur als aandenken. Jan Tamboer kon helaas niet aanwezig zijn tijdens de jaarvergadering maar kreeg zijn aandenken en een mooie boeket bloemen voor zijn vrouw later thuis uitgereikt.

Jan Spannenberg was vorig jaar al 60 jaar lid van DEV en zijn broer Casper Spannenberg maar liefst 65 jaar! Gedenkwaardige feiten die beloond werden met eveneens mooie bronzen sculpturen.
Alle jubilarissen kregen tevens een certificaat of oorkonde van de KCZB uitgereikt.
Bloemen waren er voor de vrouwen van de jubilarissen.  

                 

« terug naar overzicht