Jubilarissen bij DEV

      

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Christelijk Mannenkoor “Door Eendracht Verbonden” op woensdag 2 januari, zijn in het eigen verenigingscentrum “De Notenhof” woensdagavond jl. een vijftal jubilarissen gehuldigd.
Nadat een bijna voltallig mannenkoor met hun echtgenotes c.q. partners hadden genoten van een overheerlijk stamppotbuffet kondigde de voorzitter van DEV, Johan Knegt, de huldiging van een vijftal jubilarissen aan.
De jubilarissen zijn: Gerrit Kouwenhoven die, zij het met een paar korte pauzes, 25 jaar lid van DEV is. Hij ontving uit handen van de voorzitter de zilveren DEV- reversspeld.
Bert van der Worp, Henk Remmerts en Bertus Bredenhoff ontvingen uit handen van de voorzitter voor hun 40 jarig onafgebroken lidmaatschap van DEV  of van een andere zangvereniging, de zilveren KCZB reversspeld met bijbehorende oorkonde.
Gerrit Muller ontving voor zijn 50 jarig onafgebroken lidmaatschap van DEV een handgeschilderd Delftsblauw wandbord met bijbehorende oorkonde van de KCZB.
De voorzitter prees alle jubilarissen voor hun trouwe lidmaatschap van het koor en hij hoopt  dat ze nog lange tijd bij DEV kunnen zingen.
Natuurlijk werden de echtgenotes c.q. partners door de voorzitter in de bloemetjes gezet.
Helaas kon de echtgenote van Henk Remmerts wegen ziekte niet aanwezig zijn bij de huldiging van haar man.
Na deze feestelijke bijeenkomst zijn de mannen er weer helemaal klaar voor om verder te gaan met de repetities.

« terug naar overzicht