Druk bezochte receptie 75 jaar DEV

 

DRUK BEZOCHTE RECEPTIE 75 jaar "D.E.V."

     

Zaterdagmiddag stroomde De Ontmoetingskerk al vroeg vol met bezoekers voor de receptie die het Chr. Mannenkoor DEV gaf t.g.v. hun 75 jarig jubileum.
De kerkzaal en ontmoetingsruimtes waren feestelijk ingericht en gedurende de  receptie heerste er een sfeer van vriendschap en verbondenheid met het mannenkoor.

            

In het bijzonder werden welkom geheten de Eredirigent Karel Rouw en oud voorzitter Cor Schultink.
Namens het stadsbestuur waren aanwezig burgemeester J.W. Wiggers en wethouder L. Teuben, verder afgevaardigden van de Groep Mannenkoren afdeling Gelderland van de Kon. Chr. Zangersbond, oud koorleden of hun dames, vertegenwoordigers van zusterverenigingen zowel plaatselijk als landelijk maar ook van bijna alle kerkgenootschappen in Hattem.

         

Er was een ruimte ingericht met een bijzonder mooie compositie van verschillende verenigingsactiviteiten vanaf het 50 jarig jubileum (1985) tot nu. Daarnaast werden zowel oude als nieuwe filmbeelden vertoond van het koor. Veel van de aanwezigen hebben genoten van deze presentatie waarin nogmaals duidelijk werd welke naam DEV heeft opgebouwd niet alleen plaatselijk maar ook in de regio en tot ver daarbuiten.

          

Voorzitter Willem Spannenberg dankte allen die meegewerkt hadden aan de voorbereiding van deze dag en verder alle aanwezigen voor hun komst. "Vijfenzeventig jaar mocht ons koor zingen van haar Schepper en Zijn lof verkondigen in het lied. Door Eendracht Verbonden maar ook Door het Evangelie Verbonden. Dat deze verbondenheid nog tot in lengte van jaren mag duren" was zijn wens.
Verder sprak hij de hoop uit straks met het jubileumconcert op 6 maart a.s. in De Open Poort, iedereen opnieuw te mogen begroeten.

De middag werd afgesloten met een goed verzorgde broodmaaltijd samen met de dames.

Voor meer nieuws over komende activiteiten in het jubileumjaar kunt u surfen naar de website van het koor www.devhattem.nl   

In het gastenboek kunt u het koor ook nog feliciteren.

(In het fotoboek van deze website treft u de foto's van de receptie aan.)

« terug naar overzicht