Bijzondere jubilarissen bij DEV

 

   

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Christelijk Mannenkoor “Door Eendracht Verbonden” op zaterdag 11 januari jl., zijn in het eigen verenigingscentrum “De Notenhof” een zevental bijzondere jubilarissen gehuldigd.
De samenkomst werd in een gezellige sfeer doorgebracht met een hapje en een drankje en een toespraak van de voorzitter van DEV, Johan Knegt.
Nadat een bijna alle leden van het koor met hun echtgenotes c.q. partners hadden genoten van een overheerlijk stamppotbuffet kondigde de voorzitter van DEV, Johan Knegt, omstreeks 19.30 uur de huldiging van een zevental bijzondere jubilarissen aan. Bijzonder, niet zozeer vanwege het aantal maar wel omdat een aantal al zeer vele jaren lid zijn van DEV. Hieruit blijkt maar weer dat het goed vertoeven is bij DEV.

De jubilarissen zijn: Kor Alons en Bert van Dieren die ieder 25 jaar lid van DEV zijn. Zij ontvingen uit handen van de voorzitter de zilveren DEV- reversspeld en een oorkonde van de KCZB.
Roelof Mulder, hij ontving uit handen van de voorzitter voor 35 jarig lidmaatschap van DEV de Waterman vulpen met inscriptie en een oorkonde van de KCZB.
Jaap Sobering, Kobus Spannenberg, Bert van de Linde en Alex van der Worp ontvingen uit handen van Dhr. G. Toorn, vertegenwoordiger van de Regionale Commissie Oost van de Kon. Chr. Zangers Bond, voor hun 50 jarig lidmaatschap van DEV en de KCZB een bijzonder handgeschilderd Delftsblauw wandbord met bijbehorende oorkonde van de KCZB.
Willem Spannenberg, die al 60 jaar lid is van DEV, ontving uit handen van voornoemde heer Toorn, de vergulde reversspeld van de KCZB met oorkonde.
De echtgenotes c.q. partners van de jubilarissen werden door de voorzitter in de bloemetjes gezet.

Alle jubilarissen werden door de voorzitter geprezen voor hun trouwe lidmaatschap van het koor en hij hoopt dat ze nog lange tijd bij DEV kunnen zingen.

 

« terug naar overzicht