Activiteiten "D.E.V."

Het Chr. Mannenkoor “D.E.V.” heeft het seizoen afgesloten met een drietal optredens.

Woensdag 10 juni gaf het een zomeravondconcert in Hanzeheem De Bongerd, zondag 14 juni werkte het koor mee aan de kerktentdienst in de Leemkule,  en woensdag 1 juli was de traditionele afsluiting met een concert voor de bewoners van de Hof van Blom die tijdelijk verblijven in De Venus te Zwolle.

De repetities worden weer hervat op woensdag 19 augustus. Het koor gaat zich dan verder voorbereiden op het grote Jubileumconcert – 80 JAAR DEV - zaterdag 14 november in de Open Poort waaraan mee zullen werken: Strijkersensemble Erasmus Consort uit Rotterdam, Sander van den Houten – orgel en piano en een trombonekwartet van de CMH. Uiteraard volgt er later meer info maar vanaf nu kunnen al kaarten á € 10,00 worden gereserveerd via de website www.devhattem.nl

Zaterdag 26 september gaan de leden van het koor huis-aan-huis de bekende DEV-cake verkopen. Nu al kan gezegd worden dat er voor ‘de oude prijs’ wordt verkocht!!

Het koor is ook gevraagd mee te werken aan een kerstconcert op woensdag 23 december in de kerk te Oldebroek. Voor maandag 21 december staat het eigen traditionele kerstconcert genoteerd in de Open Poort.

 

« terug naar overzicht